Ontvang gratis het e-magazine over specialisaties

8 - Werkplezier (cover v2)

Dat je ooit gekozen hebt voor de leukste baan van de wereld, dat hoeven we je niet meer te vertellen. Maar toch zal je soms tegen wat dingen aanlopen. Of misschien vind je het zelfs helemaal niet meer zo leuk. Dat je dat zelf deels in de hand hebt, ontdekten wij samen met ons team bij het verzamelen van alle tips in dit magazine. Zo hebben we advies verzameld voor ochtenddiensten, carrièrestappen, onzekerheid en teamspirit. Voor sommige is het werk in de zorg zelfs zo leuk, dat ze nog blijven doorwerken tot na de AOW-leeftijd. Dat werkplezier willen we natuurlijk allemaal ervaren.

Ben je nog steeds lief voor jezelf? En voor je collega’s? Dat je altijd klaarstaat voor cliënten is een tweede natuur geworden. Maar soms schiet het er dichterbij een beetje bij in. En juist daar is het extra hard nodig. Hoe je dat ineens moet doen, kan je lezen in deze editie. Het zou zomaar kunnen dat je meer structuur nodig hebt in je werktijden én dat dat nog haalbaar is ook. Of dat je veel meer prikkels binnenkrijgt dan anderen en daarmee om leert gaan. Misschien ben je zelfs een beetje een mopperkont geworden, zonder dat je het door hebt. Door eerlijk te zijn naar jezelf, kan je iets veranderen en je beter in je vel voelen. En dat hoeft niet meteen groot: ook kleine stapjes zorgen voor resultaat.

Door even de tijd te nemen om dit magazine te lezen, zorg je al goed voor jezelf en daar zijn wij blij om. Pik eruit wat helpend is voor jou, je hoeft niet alles in een keer te doen. We hopen dat onze tips je helpen om meer plezier uit je werk te halen. Print hem gerust uit en deel hem met je collega’s.

 

Eerdere edities

Verschillende keren per jaar delen we themadossiers met je: onze e-magazines. Dit zijn speciaal opgemaakte bundels vol met tips, verhalen en inspiratie over een specifiek thema.

Ben je benieuwd naar onze vorige editie over Specialisaties? Klik dan hier. Ons themanummer over Dementie vind je hier. Of wil je misschien ook ons e-magazine Skills & Handelingen lezen? Die vind je hier.

    *velden aangegeven met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.