Ontvang gratis het e-magazine over specialisaties

De zorg is een prachtige sector met oneindig veel mogelijkheden. Maar.. dat maakt het soms ook lastig! Want hoe ontdek je nu eigenlijk welke plek bij jou past? De grootste keuze is natuurlijk die tussen het ziekenhuis, de VVT of andere plekken zoals de ggz. Maar daarna zijn er ook nog talloze afdelingen en specialisaties om uit te kiezen.

Of je nu een starter bent die nog geen flauw idee heeft waar ze terecht wil komen, je wil wisselen van werkplek of gewoon nieuwsgierig bent naar hoe het er ergens anders aan toegaat.. Deze uitgave is speciaal voor jou! We hebben allerlei verhalen van verschillende specialisaties voor je gebundeld, zodat jij je kan oriënteren en inspiratie op kan doen.

Zo lees je bijvoorbeeld over de uitdagingen op de afdeling oncologie, hoe het is om te werken op de ambulance en waarom de ouderenzorg écht niet saai is. Onze verpleegkundige bloggers delen verder ook hun praktijkverhalen over psychiatrische problemen in de wijkzorg, het vinden van de juiste werkplek, wennen aan de dood en nog veel meer. Tot slot hebben we ook nog een aantal extra bijzondere werkplekken voor je. Want weet jij eigenlijk hoe het is om te werken in de gevangenis? En een zij-instromer van 60 aannemen: heeft dat nog zin? Je leest het allemaal in deze gratis editie.

Als je onderstaand contactformulier invult, krijg je gratis een mailtje van ons met het e-magazine. Wil je ‘m liever op papier lezen? Dan kan je ‘m uiteraard ook printen! En deel het blad vooral ook met je favoriete collega(‘s).

Verschillende keren per jaar delen we themadossiers met je: onze e-magazines. Dit zijn speciaal opgemaakte bundels vol met tips, verhalen en inspiratie over een specifiek thema. Ben je benieuwd naar onze vorige editie over Dementie? Klik dan hier. Of wil je misschien ook ons e-magazine Skills & Handelingen lezen? Die vind je hier.

    *velden aangegeven met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.