Ontvang gratis het e-magazine Skills & Handelingen

Grijp het begin van het nieuwe jaar eens aan om je kennis weer wat bij te spijkeren. Al die protocollen, casussen en ziektebeelden komen zo vaak voorbij (of juist niet…) dat je soms vergeet om erbij stil te staan. Waarom doen we dingen op een bepaalde manier? Wat voor impact kan een situatie op iemand hebben? Zijn er inzichten die je misschien over het hoofd hebt gezien?

Het is tijd om bij die gedachtes stil te staan. Speciaal daarom brengen we vanuit Nursestation dit e-magazine uit. Deze eerste editie van het nieuwe jaar draait om skills & handelingen en staat vol met verhalen en ervaringen die onze verpleegkundige bloggers met je willen delen. We behandelen een breed scala aan onderwerpen, van het ziekenhuis tot de ggz en van ziektebeelden tot klinisch redeneren. Verhalen die je hopelijk inspireren of tot nadenken zetten.

Als je onderstaand contactformulier invult, krijg je gratis een mailtje van ons met het e-magazine. Wil je ‘m liever op papier lezen? Dan kan je ‘m uiteraard ook printen! En deel het blad vooral ook met je favoriete collega(‘s).

Verschillende keren per jaar delen we themadossiers met je: onze e-magazines. Dit zijn speciaal opgemaakte bundels vol met tips, verhalen en inspiratie over een specifiek thema.

    *velden aangegeven met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.