Het paasontbijt of de paasbrunch is bij uitstek een moment om helemaal los te gaan in de keuken. Ook al moet je werken in de zorg: met Pasen vier je feest! Van eiergerechten tot paasbrood: zet de hele tafel vol met een paar van deze paasrecepten of deel die lekkere muffins uit aan jouw collega’s en genieten maar.
Heb jij last-minute bedacht dat je toch nog wel iets wil maken voor op je werk, maar geen idee wat? We’ve got you. Deze vijf simpele maar heerlijke gerechtjes kan je makkelijk meenemen.
Rocky Road met paaseitjes
Wie houdt er nu niet van paaseitjes?! Maak deze rocky road bars met paaseitjes en deel uit aan iedereen. Dit zal gegarandeerd zorgen voor een glimlach op het gezicht van jouw collega’s en/of cliënten. Het fijne is dat je maar 15 minuten in de keuken hoeft te staan en daarna alleen nog maar twee uur hoeft te wachten. Heb jij dus een late dienst met Pasen? Kom wat eerder uit bed en bakken maar! Het recept vind je hier.
Paasbroodjes van Rudolph
De Paashaas mogen we ook dit jaar natuurlijk niet vergeten! Chef Rudolph van Veen maakt de lekkerste broodhaasjes die er te vinden zijn. Deze broodhaasjes maken je paasontbijt of pauzemoment net wat feestelijker. De lekkere zachte broodjes zijn niet alleen een lust voor het oog maar ook erg lekker. Hoe je ze precies maakt, lees je hier.
Ei ei ei en we zijn zo blij
Eieren mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens Pasen. Deze ‘Duivelse eikuikens’ zijn dan een perfecte keuze. Het is een gerecht dat je makkelijk mee kan nemen naar je werk en waar iedereen vrolijk van zal worden. Simpel te maken én op te eten. Dus ook al moet jij hard aan de bak, een eitje tussendoor kan altijd. Klik maar door naar het recept.
Tulband tijd!
Wil jij een overheerlijke tulband cake maken om uit te delen of achter te laten in de koffieruimte? Met dit recept van 24Kitchen heb je de perfecte basis. Zodra je dit tulband-recept onder de knie hebt, kun je eindeloos variëren: van een gemarmerde tulband tot een ouderwets lekkere tulband met rozijnen. Er zit ongetwijfeld ook een favoriete variatie van jou bij.
Croissantrolletjes met gerookte zalm
Wie zegt er nu nee tegen croissants of zalm? Niemand toch?! Dit idee van Mind Your Feed combineert die twee paastoppers en is echt goddelijk, een luxe gerechtje waar iedere werkdag beter van wordt. Bovendien ook een fijne hartige afwisseling tussen al het zoets dat altijd op tafel staat. Dit gerecht wil je maken!