Ook dit jaar is december de tijd van liefde, gezelligheid en… cadeautjes! In samenwerking met ZUS&ZO geven wij een aantal bijzondere prijzen weg, om jouw leven nog een stukje leuker (of makkelijker) te maken. Maak een keuze uit onderstaande prijzen, vul het contactformulier onderaan de pagina in en win!

Slimme wekker

Je verslaapt je nooit meer met deze gekke wekkers, waardoor je het bed wel móet verlaten. Samen met Ditverzinjeniet.nl geven we er een aantal weg.

LinkedIn Power

Verbeter je bereik op LinkedIn en maak je zakelijke dromen waar. Met dit boek heb je binnen no-time alle kunstjes van dit medium onder de knie.

Hello Fresh Box

Niet meer twijfelen over recepten, uren bezig zijn met boodschappenlijstjes of eten verspillen dat je niet nodig hebt. Met Hello Fresh haal je lekkere, gezonde recepten in huis.

Relaxen met Kneipp

Gun jezelf even wat me-time en kom heerlijk tot rust met deze lekkere beautypakketten.

Geef je relatie een boost

Frula biedt een online relatiecursus om jullie nog meer van elkaar te laten genieten. Win een gratis membership!

Ga op avontuur

De natuur in trekken is natuurlijk altijd fijn, maar hoe tof is het als jij binnenkort op de motor door het land kan! Win een volledig pakket voor het halen van je theorie-examen.

Design met korting

Kun je niet wachten tot de uitslag van de winactie en wil je nu al een bijzonder nieuw item in huis hebben? Deze gave designlamp van karton geeft jouw interieur naast een warme sfeer ook een authentieke touch. En wij hebben een korting voor je geregeld! Met de code ZORG20 krijg je maar liefst 20% korting op deze bijzondere lamp en andere stijlvolle producten van Endless Branding. Alle beschikbare actieproducten vind je hier.

Winnen!

Heb jij je oog op een van deze fantastische prijzen laten vallen? Doe dan snel mee met de ZUS&ZO-winactie! Vul onderstaand contactformulier in, laat in het bericht weten welke prijs jij graag zou willen winnen en maak kans.


    actievoorwaarden.*

    *velden aangegeven met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.