Ontvang gratis het minimagazine Baby

Of je nu zwanger bent van je eerste kindje of al een dreumes thuis hebt zitten, het krijgen van een baby is altijd spannend. Je wil het dan ook goed geregeld hebben. Daarom hebben we bijvoorbeeld al jouw rechten als zwangere of pas-bevallen zorgverlener op een rijtje gezet, maar zijn we ook eens op onderzoek gegaan naar het nut van al die zwangerschapshormonen. Spoiler alert: ze zijn misschien vervelend, maar toch ook echt heel belangrijk. Maar ook voor na de bevalling hebben we wat tips voor je klaargezet, zodat jij vooral kan genieten van je kraamtijd.

Als je onderstaand contactformulier invult, krijg je gratis een mailtje van ons met de digitale hand-out. Wil je ‘m liever op papier lezen? Dan kan je deze uiteraard ook printen! Deel ‘m vooral ook met je favoriete collega(‘s).

Verschillende keren per jaar delen we themadossiers met je: onze hand-outs. Dit zijn speciaal opgemaakte minimagazines vol met tips, verhalen en inspiratie over een specifiek thema. Eerder dit jaar brachten we ook de hand-out Zomerpret uit, met verhalen over ontspanning en activiteiten met kids. Wil je die ook graag lezen? Download ‘m dan hier.

    *velden aangegeven met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.