Tags: 

Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #231
   Redactie Nursestation
   Sleutelbeheerder

   Nursestation biedt graag een platform waar je samen kan komen met andere zorgverleners. Op dit forum kan je vragen stellen, ervaringen delen, adviezen geven en casuïstiek bespreken. Veiligheid en een goede sfeer staan hierbij op de eerste plek. We bieden iedereen de gelegenheid om een bijdrage te leveren. Om vragen en discussies in het forum goed te laten verlopen heeft Nursestation enkele algemene huisregels:

   1. Je bent minimaal 18 jaar oud.

   2. Om je te registreren moet je in het bezit zijn van een e-mailadres en akkoord gaan met de algemene voorwaarden.

   3. Communiceren gebeurt op een respectvolle manier. Elke vorm van pesten, uitschelden, aanvallen, bedreiging en anders in deze strekking is niet toegestaan. Algemene maatschappelijke normen en waarden zijn van kracht.

   4. Op het forum gelden de wettelijke regels. Dat houdt mede in dat discriminerende, racistische, seksistische en pornografische bijdragen niet zijn toegestaan. Beledigende, kwetsende en bedreigende uitspraken worden ook niet getolereerd. Het linken naar illegale websites is tenslotte ook niet toegestaan.

   5. Het plaatsen van materiaal waar auteursrecht op rust is nadrukkelijk alleen toegestaan wanneer de auteur hier toestemming voor geeft of wanneer de bron wordt vermeld.

   6. Het maken van reclame of het plaatsen van spam is niet toegestaan.

   7. Het verstrekken van persoonlijke gegevens is niet toegestaan. Hieronder vallen onder andere NAW-gegevens, e-mailadressen, telefoonnummers, bankgegevens en wachtwoorden.

   8. De beheerder behoudt zich het recht voor om leden (tijdelijk) te blokkeren als zij zich op enige wijze misdragen.

   9. Om heldere communicatie te bevorderen wordt onnodig buitenlands taalgebruik niet toegestaan. Nederlands is de voertaal van dit forum.

   10. We bevorderen ook graag ontspanning en vrije tijd, dus niet-zorg onderwerpen zijn evengoed toegestaan. Zorg er wel voor dat deze op de juiste plek staan.

   11. Controleer bij het openen van een topic of dit niet al bestaat, om dubbele topics te voorkomen. Een uitzondering om dit toch te doen, kan zijn dat het vorige topic niet meer actief is.

Weergave van 0 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.