Zorgbemiddelaar tijdelijk verblijf

SOLLICITEER DIRECT

Wie zijn wij? 

In het kader van de juiste zorg op de juiste plek zorgen de samenwerkende ketenzorgpartners in de regio Utrecht voor de inrichting van een coördinatiefunctie tijdelijk verblijf, waarbij het de bedoeling is deze coördinatiefunctie in te bedden binnen een nog nieuw op te richten zorgcoördinatiecentrum (ZCC). De betrokken verwijzers (huisartsen en SEH’s) kunnen t.z.t. contact opnemen met de coördinatiefunctie als zij op zoek zijn naar een tijdelijk verblijf bed voor een patiënt. De zorgbemiddelaar heeft kennis van de verschillende soorten tijdelijk verblijf bedden én inzicht in de bijbehorende capaciteit van de betrokken VV(T) zorgaanbieders.

Wat ga je doen?

Je ondersteunt de verwijzing, indicatiestelling en transfer van kwetsbare mensen op indicatie van huisartsen en SEH afdelingen naar een tijdelijke verzorging en behandeling in een verpleeghuis of revalidatiecentrum. Je werkt in een nieuw op te richten team waarbij het meewerken aan de verdere ontwikkeling van de functie, het herinrichten van processen en procedures en de verdere uitbouw van de samenwerkingsrelatie met ketenzorgpartners nadrukkelijk onderdeel uitmaken van de functie.

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste, communicatief sterke, klantgerichte en stressbestendige persoonlijkheid die in staat is om objectieve wijze te werken en wet- en regelgeving op het gebied van indicatiestelling op een juiste wijze weet toe te passen.

Wat breng je mee?

Je hebt een afgeronde hbo-v of vergelijkbaar en tenminste 2 tot 4 jaar werkervaring in de zorg. Je beschikt over een goed netwerk aan betrokken zorgaanbieders in de provincie Utrecht en hebt kennis van de sociale kaart. Als je als transferverpleegkundige of zorgbemiddelaar werkt is dat zeker een aanbeveling. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?

Bij ons krijg je uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens de cao ambulancezorg. Je moet hierbij denken aan:

  • 8,33% vakantietoeslag,
  • 8,33% eindejaarsuitkering,
  • collectieve pensioenvoorziening (ABP) en
  • collectieve kortingen op verzekeringen (bijv. op je zorgverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering).

Daarnaast hebben wij een breed scholingspakket, een sport- en studiefaciliteitenregeling en een Bedrijfs Cultreel Abonnement. Omdat wij een voorstander zijn van een goede en gezonde werk-privé balans krijg je 172 vakantie-uren en 35 PLB-uren per jaar wanneer je fulltime werkt. Ook kun je gebruik maken van onze vitaliteitsregeling.

Wat ga je verdienen?

In overleg met jou wordt afgesproken wat je salaris gaat worden. De hoogte is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 2.453,00 bruto per maand en maximaal € 3.664,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Een parttime dienstverband van minimaal 24 uur behoort tot de mogelijkheden, hierbij moet je wel rekening houden met onregelmatige diensttijden.

Wat moet je nog meer weten?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? De sollicitatie procedure wordt begeleid door de HR afdeling van de RAVU. Deeltijd werken/detacheren behoort tot de mogelijkheden. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

SOLLICITEER DIRECT

Wil je meer weten?

Voor meer informatie neem dan contact op met Sander Komijn, kwartiermaker ZCC. Hij is te bereiken via telefoonnummer 030-8501200.

Image

Regio

RAVU - Regio Utrecht

Sollicitatie formulier

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: txt rtf html pdf doc docx odt.

Wil je gebruiken van deze NurseStation Deal?

Registreer je dan nu!