Win een weekje weg!

Zorgmedewerkers zijn harde werkers, dat weten wij natuurlijk maar al te goed. Het is rennen, vliegen, vallen, opstaan en weer doorgaan. Naast je baan heb je ook nog een huishouden te runnen, moet je een studie volgen of doe je er misschien zelfs wel vrijwilligerswerk bij. Hoe dan ook, jij bent een kei!

Dit jaar misschien nog wel meer dan anders, want wat was het hectisch. Of je nu zelf op een corona-afdeling stond, te maken kreeg met de veranderingen in de verpleeghuizen of vrienden hoorde vertellen over hun ervaringen: het heeft ongetwijfeld indruk gemaakt. Grote kans dat je na die gekke tijd even wat minder energie hebt. En dat mag ook.

Tijd voor vakantie

We helpen je maar al te graag met opladen! Dit keer met een te gekke prijs waar we heel enthousiast van worden. We mogen namelijk gratis vakanties weg gaan geven! Ga samen met je familie, een vriendin of collega er even tussenuit. Geniet van de rust op deze prachtige locatie in Drenthe, omringd door natuur. Houd je van fietsen? Dan moet je zeker hier zijn. Drenthe is een mooie fietslocatie, maar de Duitse regio het Emsland helemaal. Je vindt hier 3500 kilometer aan fietsroutes.

Je verblijft met twee tot vier personen een week op een woonboerderij vlakbij de Duitse grens. De boerderij bestaat uit twee woningen, waarvan eentje gebruikt wordt door de eigenaar en de ander is omgebouwd tot vakantiewoning. Je hebt er alles helemaal voor jezelf: een woonkamer, keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Zelfs aan de bed- en badlinnen is gedacht, je hoeft dus alleen je kleding en een tandenborstel mee te nemen. En, er is een grote tv met Netflix! Dus of je nou lekker wil wandelen of liever op de bank blijft hangen, aan alles is gedacht.

Zo krijg je het

Winnen is simpel. Tag jouw grote zorgheld onder het bericht op Facebook en nomineer haar/hem voor een weekje lekker bijkomen. Dat mag iedereen zijn: van jouw favoriete collega, een goede zorgvriendin of die ene mantelzorger die wel even wat tijd voor zichzelf kan gebruiken. Goed om te weten: we geven op dit moment twee weken weg. Van 25 juli tot 2 augustus en van 15 augustus tot 22 augustus. Het is dus belangrijk dat de winnaar ook echt beschikbaar is tijdens een van deze twee weken. Heb je een voorkeur? Geef die in de comments vooral aan.

Zit er geen goed moment voor je tussen of heb je niet gewonnen? Niet getreurd, de komende periode geven we namelijk nog twee keer twee vakantieweken weg: het huisje is de rest van het jaar een week per maand vrij voor kick-ass zorgverleners zoals jij. Houd onze social media dus goed in de gaten!

Op deze actie zijn deze wedstrijdreglementen van kracht.

Sollicitatie formulier

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: txt rtf html pdf doc docx odt.

Wil je gebruiken van deze NurseStation Deal?

Registreer je dan nu!