Wat is NurseStation?

Ben je verpleegkundige en nieuw op deze website? Kijk gerust rond. NurseStation is een nieuw online platform voor en door verpleegkundigen. We zijn nog volop bezig het platform verder te ontwikkelen. Wil je meedenken en praten? Stap in!

NurseStation is er speciaal voor verpleegkundigen. Het is jouw plek voor inspiratie en ontspanning. Met blogs van verpleegkundigen, cartoons en korte berichtjes. Op NurseStation kom je ook andere verpleegkundigen tegen met wie je ideeën en ervaringen kan delen. Bijvoorbeeld via de chatfunctie of het forum. Verder wordt op NurseStation gewerkt aan producten en diensten die aansluiten bij de wensen van verpleegkundigen. 

Meedoen

De basis van NurseStation is gelegd door een groep van zo’n 200 verpleegkundigen die mee hebben gedacht over wat NurseStation moest worden. Dat heeft geleid tot het nieuwe NurseSation.nl waar je nu bent. Maar NurseStation is nog niet af. Het wordt nog volop verder ontwikkeld en aangevuld. Kijk gerust eens rond of maak een eigen account aan. Je hebt dan direct toegang tot alle mogelijkheden die NurseStation je biedt. 

Sollicitatie formulier

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: txt rtf html pdf doc docx odt.

Wil je gebruiken van deze NurseStation Deal?

Registreer je dan nu!