Verzorgende die ook gezelligheid biedt

Gezelligheid en verzorging  brengen bij mensen met een complexe zorgvraag. Kan jij er zijn? Kom met ons in contact of solliciteer direct! 

Ieder mens heeft recht op een prettig leven. Een eigen woon- en werkplek waar je thuis bent. Vooruitzichten op een leuke, zinvolle dag. Een dag waar je anderen ontmoet. Zelf inhoud en vorm geven aan je leven. Natuurlijk is dat niet anders als je een beperking hebt. Daarom ondersteunt Sherpa mensen met een beperking.

Met ongeveer 1400 medewerkers en 600 vrijwilligers levert Sherpa diensten aan zo’n 1400 cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Een team van deskundigen biedt de begeleiding en ondersteuning die cliënten nodig hebben om volwaardig deel te kunnen nemen aan de samenleving. Zij stellen het unieke in ieder mens centraal en werken professioneel, betrokken en in samenspraak met de cliënt en diens omgeving.

Over jouw werkplek

Aan de Vechtstraat 5 in Baarn wonen 8 cliënten in de leeftijd tussen 40-63 jaar, zij hebben meervoudige beperkingen en daardoor een complexe zorgvraag. Cliënten kunnen non verbaal veel aangeven en kunnen soms fysiek meehelpen in de zorg. De woning is gericht op gezelligheid en individuele benadering, om zo een goed leven te kunnen bieden aan mensen met complexe zorgvragen.

Wat ga jij doen? 

Mensen met een beperking vinden het vaak moeilijk om aan te geven dat ze iets niet kunnen. Jij bent met jouw team een vast aanspreekpunt voor de cliënt en zijn netwerk. Kleine veranderingen in het leven  kunnen veel stress geven dus het opbouwen van een vertrouwensband is van groot belang. De ondersteuning richt zich op gezelligheid, warmte en daarmee het vergroten van de kwaliteit van leven. 

  • Jouw begeleiding bestaat vooral uit het geven van structuur bij de dagelijkse zaken, waaronder ADL. Dit doe je samen en in overleg met de cliënt en zijn netwerk. Uit het ondersteuningsplan komt een werkplan voort. We betrekken de sociale omgeving van de cliënt zoveel mogelijk. 
  • Als begeleider zorg jij samen met de coördinerende begeleider dat alles zo goed mogelijk is afgestemd en uitgevoerd wordt. 

Wat breng je mee?

  • Een diploma vanaf niveau 3 VIG.
  • Het fijn vinden samen te werken en actief te zijn binnen het team.
  • In staat zijn om je in te leven in de cliënten, hun complexe vragen en hun dagelijkse ervaringen.

Sherpa biedt:

  • Een contract van 24-28 uur per week met zicht op een vast dienstverband als het van beide kanten klikt. 
  • Je werkt volgens een basisrooster met dag- en avonddiensten, tijdens weekend- en feestdagen (geen nachtdiensten). 
  • Het salaris is ingeschaald als Begeleider B in FWG 35 (max. € 2.675, - bij een fulltime dienstverband) en conform de CAO Gehandicaptenzorg.
  • Voor ons aantrekkelijke pakket arbeidsvoorwaarden kun je het best kijken onder ‘Ons Aanbod’ op werkenbijsherpa.nl 

Wil je meer informatie over de functie of de procedure, stuur dan je vraag naar info@werkenbijsherpa.nl

Je kunt ook direct solliciteren door je cv naar info@werkenbijsherpa.nl te sturen.  

Kijk op werkenbijsherpa.nl voor meer informatie.

Image

Regio

Sherpa Baarn

Sollicitatie formulier

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: txt rtf html pdf doc docx odt.

Wil je gebruiken van deze NurseStation Deal?

Registreer je dan nu!