Verpleegkundige GGZ en VG

Wij zoeken voor onze projecten en programma’s verpleegkundigen niveau 4 & 5, SPV en verpleegkundig specialisten. DNZ biedt daarin alle mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling en een aantrekkelijke portefeuille aan opdrachten om dit mogelijk te maken. 

DNZ biedt alle mogelijkheden die de arbeidsmarkt ter beschikking heeft: loondienst (cao plus); ZZP of ZZP met partnertraject. Dit laatste wil zeggen dan een route naar mede-eigenaarschap opengesteld wordt voor ondernemende en (zeer) gekwalificeerde professionals.

Wat bieden we jou?

DNZ maakt voor elke medewerker of die in loondienst treedt of als ZZP, de ambitie om een op de persoon gericht ontwikkelingsplan te maken. Hier worden de secundaire arbeidsvoorwaarden of de overeenkomst op afgestemd. In deze secundaire voorwaarden zitten opleiding, sparen, een auto van de zaak en een mogelijkheid om als partner toe te treden.

DNZ voor Zorgprofessionals

  • De leukste opdrachten en inhoudelijk mooiste opdrachten voor Zorgprofessionals.
  • DNZ heeft de leuktse en meest interessante zorgopdrachten voor zorgprofessionals in het hele land.
  • DNZ gaat uit van de kennis en kunde van onze  professionals en gaat uit van vertrouwen en professionele autonomie.
  • DNZ betrekt haar medewerkers bij de invulling van de inhoudelijke opdrachten.
  • Iedere DNZ professional wordt gepositioneerd en aangesproken op zijn eigen professionele handelen. DNZ geeft vrijheid en vertrouwen aan haar professionals.
  • DNZ selecteert vanuit inhoud en formeert teams met de beste professionals.
  • DNZ staat achter haar zorgprofessionals en is actief betrokken bij de zorgprojecten.
  • DNZ levert intervisie, inhoudelijke deskundigheidsbevordering, cursussen en scholingsaanbod en regelmatig borrels voor alle professionals.

Via DNZ hoef je je als professional niet meer druk te maken over meerdere opdrachtgevers, het model van DNZ maakt dat je je langdurig kunt commiteren op interessante inhoudelijke uitdagingen.

Over DNZ

DNZ legt zich toe op de complexe zorg. We richten ons op GGZ- en VG-doelgroepen met meervoudige zorgvragen en (ernstige) gedragsproblematiek, al dan niet met een forensische zorgtitel. Organiseren van passende zorg voor deze doelgroepen wordt dikwijls bemoeilijkt door personeelsgebrek, hoge kosten en een tekort aan deskundigheid. DNZ zoekt de samenwerking in de zorgsector op met als doel deze uitdagingen op te lossen, zie DNZorg.com.

Voor meer informatie over de vacature stuur je een mail naar francis van den berg, adviseur recruitment, f.vandenberg@dnzorg.nl of stuur een WhatsApp of bel met nummer 06-51944749.

REAGEER DIRECT

Image

Regio

DNZ Geheel Nederland

Sollicitatie formulier

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: txt rtf html pdf doc docx odt.

Wil je gebruiken van deze NurseStation Deal?

Registreer je dan nu!