Verpleegkundig specialist Brabant

DNZ kenmerkt zich door het oplossen van complexe zorgvraagstukken voor GGZ-instellingen, met behulp van multidisciplinaire teams die voor langdurige periode zorginstellingen komen ondersteunen.
Op dit moment is DNZ op zoek naar een verpleegkundig specialist GGZ die ons team in Brabant komt versterken. We werken vanuit een nieuw zorgmodel.

Wat doe je?

Werken binnen het LIV betekent dat je er tegen kunt dat je agenda aan het begin van de dag maar half gevuld is, maar dat ook iedere dag weer nieuwe uitdagingen brengt.
Als Verpleegkundig Specialist GGZ ben je de spin in het web bij de behandeling van een cliëntengroep met zeer complexe problematieken,
waardoor er dagelijks een beroep op je creativiteit en doorzettingsvermogen wordt gedaan om voor elke cliënt een passende oplossing te bieden.
Een intensieve samenwerking met het verpleegkundig team is hierin erg belangrijk.

Er is ook volop ruimte om de zorg verder te ontwikkelen, waarin het gewaardeerd wordt als je hierin een kartrekkende rol wilt aannemen.
Jouw enthousiasme, geduld en visie stellen je in staat om jouw visie om te zetten naar concrete plannen en de focus te houden in het bereiken van die doelen. Je neemt daarbij een centrale rol binnen het team en naar de in- en externe samenwerkingspartners.

Als verpleegkundig specialist GGZ ben je werkzaam voor het langdurig intensief verblijf, waaronder de High Intensive Care, Dubbeldiagnostiek, diverse klinische afdelingen en wijkgerichte zorg.

Je verleent, in samenwerking met de medisch specialist, zelfstandig binnen het eigen deskundigheidsgebied, intensieve, complexe

geïntegreerde medische en verpleegkundige zorg aan onze psychiatrische patiënten.

  • Je verleent, in samenwerking met de medisch specialist, zelfstandig binnen het eigen deskundigheidsgebied, intensieve, complexe geïntegreerde medische en verpleegkundige zorg aan onze psychiatrische patiënten.
  • Hierbij vormen de multidisciplinaire richtlijn en zorgstandaarden de uitgangspunten.
  • Ondanks dat de combinatie van deze taken om de nodige flexibiliteit en aanpassingsvermogen vraagt, blijf je, ook in meer chaotische situaties, methodisch werken.
  • Je neemt deel aan de 24/7 crisisdienst, volgens rooster in de tussenwacht. Je weet nooit wat je dienst je gaat brengen en de uitdaging is om met minimale kennis en middelen de juiste interventie in te zetten.

Het team

Als verpleegkundig specialist GGZ ga je werken binnen het multidisciplinaire behandelteam van de afdeling.
Deze afdeling bestaat uit een gesloten afdeling, een open afdeling en een besloten trainingsafdeling.
Laatstgenoemde is volop in ontwikkeling. Het huidige team van DNZ bestaat op deze locatie nu uit twee psychiaters en binnenkort komen daar een klinisch psycholoog en GZ-psycholoog bij.
Daarnaast werk je samen met de collega’s van andere afdelingen binnen het circuit, om ervoor te zorgen dat iedere patiënt de meest aansluitende zorg ontvangt.

Wat vragen we van je?

DNZ werkt graag met professionals die hun eigen visie kunnen delen binnen een team, waardoor er op verschillende levels kwaliteitsverbetering van zorg tot stand komt.

Daarnaast ben je in het bezit van:

  • diploma verpleegkunde kwalificatieniveau 5 en het getuigschrift van de masteropleiding verpleegkundig specialist GGZ (MANP)
  • registratie als verpleegkundig specialist ggz zorg in het RSV- en BIG-register
  • affiniteit / ervaring met de geestelijke gezondheidszorg
  • je neemt deel aan de 24/7 crisisdienst

Wat bieden we jou?

DNZ heeft voor iedere medewerker, die in loondienst treedt of als ZZP'er aan de slag gaat, de ambitie om een persoonsgericht ontwikkelingsplan te maken.
Hier worden de secundaire arbeidsvoorwaarden en de overeenkomst op afgestemd. In deze secundaire arbeidsvoorwaarden zitten opleiding en sparen.
We kijken naar de loopbaan-wensen op de lange termijn, waarbij persoonlijke groei wordt gestimuleerd. Ook bestaat er de mogelijkheid om toe te treden als partner tot de maatschap.
We hebben oog en oor voor belangen en ambities en willen graag van betekenis zijn hierin.

Voor meer informatie over de vacature stuur je een mail naar Francis van den Berg, adviseur recruitment, f.vandenberg@dnzorg.nl, stuur een WhatsApp of bel nummer 06-51944749.

 

Sollicitatie formulier

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: txt rtf html pdf doc docx odt.

Wil je gebruiken van deze NurseStation Deal?

Registreer je dan nu!