Stel je eigen vraag aan onze NursesStation Coaches!

Heb jij plezier in je werk, maar raak je soms gefrustreerd door de werkdruk, het tekort aan collega’s, de toenemende administratieve last? Denk je dat je echt de goede dingen doet, maar voel je jezelf daarover soms toch ontzettend onzeker? Schreeuwt jouw lijf om rust, maar weet je niet hoe je dat voor elkaar moet krijgen, want er moet nog zoveel. Wil je meer uit jezelf halen en nieuwe dingen leren? De NurseStation Coaches zijn er om te helpen in jouw ontwikkeling, mee te denken over vragen, geven je een zetje in de rug en delen tips en trucs met je

Heb jij behoefte aan een (onafhankelijke) coach, buddy of sparringpartner die jou op weg helpt in jouw ontwikkeling, die met jou meedenkt over de vragen die je hebt, die je een zetje in de rug geeft en tips en trucs met je deelt? Herken jij jouw vraag, wens of behoefte in een van de volgende thema’s?

Omgaan met werkdruk of werkstress

Balans tussen werk en privé

(dreigend) Burn Out of overspannen

Time management

Zelfvertrouwen

Nee zeggen

Feedback geven

Samenwerken

Loslaten

Weerbaarheid

De volgende stap in je loopbaan

Online coaching

Wil jij aan je persoonlijke ontwikkeling werken op momenten dat het jou uitkomt en terwijl je thuis lekker op de bank zit? Vind je het plezierig om regelmatig via de mail of app contact te hebben met jouw coach, zodat je jouw vragen en ervaringen kunt delen wanneer jij dat wilt? Vind jij het fijn om je gedachten op papier te zetten en wekelijks te sparren met je coach? Dan is online coaching misschien iets voor jou!
Als coaches van NurseStation begeleiden wij mensen niet alleen in onze praktijk aan huis, maar wij doen dat ook online, via mail, app, skype of telefonisch. Daardoor kun je gemakkelijk, laagdrempelig en op korte termijn bij ons terecht, waar je ook woont in Nederland (en daar buiten).

De kosten

Nu denk je wellicht, ja! ik zou graag aan de slag willen, maar dat kost geld en dat kan ik zelf helemaal niet betalen. Ook daarover denken wij graag met je mee, want wist je dat:

Ook jouw leidinggevende het vast fijn vindt als jij aan jouw balans of ontwikkeling wilt werken?

En dat hij of zij daar vaak ook wel een persoonlijk ontwikkelings- of re-integratie budget (bij verzuim door overspanning of burn out) voor heeft? Veel organisaties hebben ‘potjes’ voor opleiding, training, begeleiding en/of re-integratie van medewerkers.

Wij jou daar ook bij kunnen helpen, door samen met jou, in een gratis intakegesprek, jouw coachvraag op papier te zetten, zodat jij dit met jouw leidinggevende kunt bespreken?

Kennismaken?

Zou jij graag willen weten hoe coaching door ons in zijn werk gaat? Probeer dit dan gerust uit door een vraag aan ons te stellen. 

Annemarie Groenendaal is opgeleid als arbeids- en organisatiepsycholoog en coach. “Binnen de zorg, het onderwijs en de zakelijke dienstverlening, heb ik als assessmentpsycholoog en (e-)coach ruime ervaring opgedaan,” vertelt Annemarie. “Sinds 1 januari heb ik samen met een partner de stap gemaakt naar een eigen coachings- en trainingsbureau. ACT2Grow is gericht op team- en individuele ontwikkeling. En dat is genieten, want ik werk ontzettend graag als coach. Ik geloof er namelijk in dat iedereen zelf in staat is om oplossingen te vinden voor zijn of haar eigen vraagstukken, maar daarbij soms wel een beetje hulp kan gebruiken. Als je graag wil groeien en de ambitie hebt om een impactvolle bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jezelf, het team en de organisatie waaraan je bent verbonden, ondersteun ik je met plezier om inzicht te krijgen in je drijfveren, talenten en waarden.” Het is vast Annemaries integere en belangstellende benadering die ervoor zorgt dat er altijd verbondenheid en een veilige ontwikkelomgeving ontstaat. En het mooiste is nog wel: dankzij haar pragmatisme en doortastendheid kom jij daadwerkelijk in actie!

Marja Pronk is van huis uit gezondheidswetenschapper en werkt ruim vijftien jaar als zelfstandig ondernemer. Preventie en gedragsverandering vormen de rode draad in al haar werkzaamheden. Via 'In je kracht' helpt zij als (e-)coach mensen met een (dreigende) burn out en vraagstukken op het gebied van balans, vitaliteit en loopbaan. Marja: "Mijn praktische instelling helpt de mensen die ik coach op zoek te gaan naar praktische oplossingen voor hun vraagstuk, waar ze morgen direct mee aan de slag kunnen. Mijn toegankelijkheid wordt ook vaak als prettig benoemd. Mensen voelen zich daardoor snel bij mij op hun gemak. Dat is fijn, want werken aan jezelf en je ontwikkeling vraagt van je dat je je kwetsbaar op durft te stellen. Met veel plezier draag ik dagelijks bij aan die ontwikkeling en help ik mensen om weer lekker in hun vel te zitten."

 

 

Foto: Bryan Minear

Sollicitatie formulier

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: txt rtf html pdf doc docx odt.

Wil je gebruiken van deze NurseStation Deal?

Registreer je dan nu!