Psychiater

Je krijgt als regiebehandelaar een team van verpleegkundigen (specialist, SPV, hbo en mbo) en sociotherapeuten / woonbegeleiders ter beschikking. De psychiater is de vaste regiebehandelaar voor een vaste kern en kan zo gestructureerd werken aan kwaliteitsverbetering.

De psychiater geeft leiding aan een zorgvuldig geselecteerd team, bestaande uit vaste medewerkers en ZZP-ers die zich aan de doelstellingen van DNZ hebben gecommitteerd. De psychiater heeft het eindoordeel op de selectie en de samenstelling van het team en manifesteert zich als een medisch specialist en zal als zodanig leiding geven aan het team.

De psychiater die zich aan DNZ en haar opdrachtgevers verbindt, heeft een uitdagende baan met grote verantwoordelijkheid. De opdrachten van DNZ hebben een langdurig en structureel karakter. Het betreft vrijwel steeds complexe zorg in een complexe omgeving waar de professional en de patiënt onder toegevoegde druk staan. Het is aan het team DNZ toevertrouwd om te steunen en te structureren.

Wat bieden we jou?

De arbeidsvoorwaarden die DNZ biedt bestaan uit een opbouwende reeks stappen en ontplooiingsmogelijkheden die in lijn met de ervaring wordt opgebouwd.

ZZPer

Ervaring met complexe zorg en flexibiliteit in combinatie met werkelijk commitment aan de patiënt en het team zijn basisvereisten. De psychiater die als externe wordt aangenomen, zal worden uitgenodigd om zich te manifesteren als een leidinggevende, een collega en als een betrokken professional. Een langdurige verbintenis als ZZP psychiater behoort tot de mogelijkheden. De verdiensten zijn marktconform met mogelijkheden tot een aantrekkelijke winstdeling die is gebaseerd op de duur van de samenwerking.

In loondienst?

Met minder dan 3 jaar ervaring kan de psychiater, die in loondienst treedt, in DNZ een goede werkgever vinden. We bieden een uitdagende en afwisselende werkomgeving waarin direct gebruik wordt gemaakt van, en een beroep gedaan wordt op, de deskundigheid van de ‘jonge professional’. Je mening als medisch specialist wordt gehoord en benut. De organisatie staat borg voor een prettige werksfeer waarin ervaring en ambitie worden samengebracht in een lerende en waarderende omgeving. 

DNZ biedt een volledig en zeer concurrerend pakket aan primaire secundaire voorwaarden. Het salaris wordt vastgesteld op minimaal max. AMS en bij goede resultaten oplopend naar AMS plus 10%. Alle relevante secundaire voorwaarden komen ter tafel (opleiding, tijdsparen, partner-/Cooperatieve zorgorganisatie obligatie, onkosten en reiskosten, auto van de zaak).

DNZ voor Zorgprofessionals

  • De leukste opdrachten en inhoudelijk mooiste opdrachten voor Zorgprofessionals.
  • DNZ heeft de leuktse en meest interessante zorgopdrachten voor zorgprofessionals in het hele land.
  • DNZ gaat uit van de kennis en kunde van onze  professionals en gaat uit van vertrouwen en professionele autonomie.
  • DNZ betrekt haar medewerkers bij de invulling van de inhoudelijke opdrachten.
  • Iedere DNZ professional wordt gepositioneerd en aangesproken op zijn eigen professionele handelen. DNZ geeft vrijheid en vertrouwen aan haar professionals.
  • DNZ selecteert vanuit inhoud en formeert teams met de beste professionals.
  • DNZ staat achter haar zorgprofessionals en is actief betrokken bij de zorgprojecten.
  • DNZ levert intervisie, inhoudelijke deskundigheidsbevordering, cursussen en scholingsaanbod en regelmatig borrels voor alle professionals.
  • Via DNZ hoef je je als professional niet meer druk te maken over meerdere opdrachtgevers, het model van DNZ maakt dat je je langdurig kunt commiteren op interessante inhoudelijke uitdagingen.

Partner

De psychiater die toetreedt als Partner heeft zijn ervaring aantoonbaar en succesvol opgebouwd en is in staat te denken vanuit meerdere inhoudelijke kaders. Deze psychiater kan helder formuleren en heeft een open oog voor de belangen van professionals en opdrachtgevers. Ervaring met leiding geven (vanuit een prettige en menselijke maat) aan teams die in wisselende samenstellingen complexe zorg moeten organiseren en leveren is een duidelijk pré.

De partner is mede eigenaar van dat deel van de onderneming waarin hij / zij werkzaam is. De partners in de coöperatieve zorgorganisatie verdelen de economische waarde van de onderneming met elkaar. Inleg voor deelname bestaat uit goodwill, expertise en netwerk. Vanaf het jaar 2021 wordt goodwill gekapitaliseerd.

Over DNZ

DNZ legt zich toe op de complexe zorg. We richten ons op GGZ- en VG-doelgroepen met meervoudige zorgvragen en (ernstige) gedragsproblematiek, al dan niet met een forensische zorgtitel. Organiseren van passende zorg voor deze doelgroepen wordt dikwijls bemoeilijkt door personeelsgebrek, hoge kosten en een tekort aan deskundigheid. DNZ zoekt de samenwerking in de zorgsector op met als doel deze moeilijkheden op te lossen, zie DNZorg.com.

Voor meer informatie over de vacature stuur je een mail naar Francis van den Berg, adviseur recruitment, f.vandenberg@dnzorg.nl, stuur een WhatsApp of bel nummer 06-51944749.

REAGEER DIRECT

 


 

Image

Regio

DNZ Geheel Nederland

Sollicitatie formulier

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: txt rtf html pdf doc docx odt.

Wil je gebruiken van deze NurseStation Deal?

Registreer je dan nu!