Oncologieverpleegkundige - je volgende stap

Werken aan de genezing van ieder kind met behoud van de optimale kwaliteit van leven. De oncologieverpleegkundige speelt daar een belangrijke rol in.

 

NurseStation Talent biedt je voor een relatie in de regio Utrecht de mogelijkheid je verder te ontwikkelen als kinderoncologieverpleegkundige. Deze zorgorganisatie loopt voorop op het gebied van oncologie en heeft veel aandacht voor ontwikkeling, onderwijs en opleiding.Psychosociale en palliatieve zorg zijn ook een belangrijk onderdeel van jouw functie.De patiënten en de medewerkers komen uit heel Nederland en hebben een flexibele, tolerante en collegiale werkwijze.

 

Werkzaamheden

Als kinderverpleegkundige lever je straks de gecoördineerde en deskundige verpleegkundige zorg aan kinderoncologische patiënten. Je draagt bij aan de planning en bewaking van de verpleegkundige zorg, participeert in multidisciplinaire activiteiten en coördineert deze, bewaakt de kwaliteit van de zorg en draagt bij aan opleiding, onderwijs en research. Je bent een echte teamplayer, staat met beide benen op de grond, je bezit een fikse dosis doorzettingsvermogen en je bent empatisch en communicatief sterk.

 

Overige informatie

  • Algemeen VP of Diploma HBO-V mogelijk aangevuld met een kinderaantekening of bereidheid daartoe; Werktijden in overleg, minimaal 12 uur per week beschikbaar;
  • Inschaling FWG 50-55 CAO Ziekenhuizen.

Interesse?

Wil je meer weten over deze functie en je kansen op deze vacature?

Neem dan contact op met Linda Soekhoe, oncologieverpleegkundige en directeur NurseStation Talent op linda.soekhoe@nursestationtalent.nl of 06-43548493.

 

 

Sollicitatie formulier

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: txt rtf html pdf doc docx odt.

Wil je gebruiken van deze NurseStation Deal?

Registreer je dan nu!