Minder administratie voor zzp'ers met het keurmerk van Kiwa

Als zzp’er in de zorg wil je natuurlijk het onderscheid maken. Daarbij is het belangrijk om je zaken goed geregeld te hebben, zeker in tijden van crisis. Maar alle administratie, dat blijft een pijnpuntje van elke zzp’er. Gelukkig kan het ook anders!

Het is natuurlijk belangrijk dat het werk dat je levert voldoet aan de wet- en regelgeving. Veiligheid staat altijd voorop. Maar om dat aan te kunnen tonen, ben je al gauw uren kwijt aan administratieve rompslomp. Daar zit je niet op te wachten. Je wil je gewoon kunnen richten op het werk dat je met zoveel liefde doet: het leveren van betrouwbare zorg.

Aan elke losse opdrachtgever weer al die documenten te moeten overhandigen, is zonde van de tijd waarin je ook goede zorg kan verlenen. 'Mijn Keurmerk' van Kiwa lost dat op. Dit is het kwaliteitskeurmerk voor zzp’ers in de zorg, waarmee je aan zorgpartners of zorgorganisaties kan laten zien dat je voldoen aan de gestelde eisen.

Alle bewijsstukken op een plek

In het digitale portal worden alle vereiste bewijsstukken verzameld en opgeslagen. Lekker overzichtelijk, want zo vind je alles op een plek. Denk aan een geldige VOG, een kopie van je paspoort, vakdiploma’s, je beroepsaansprakelijkheidsverzekering en meer!

Het Keurmerk geeft vertrouwen in de markt en het is makkelijk te regelen. Je hoeft bijvoorbeeld niet onnodig documenten dubbel te uploaden en kan makkelijk een AGB-code aanvragen. Eens per jaar worden alle dossiers getoetst. Verlopen documenten moeten vervangen worden om geldig te blijven en het keurmerk te behouden.

Uiteindelijk hoef je dus maar eenmalig alles aan te leveren en een keer per jaar bij te houden op geldigheid. Daarna ben je van al het gedoe af en hoef je niet meer in de weer met scannen, printen en kopiëren van documenten bij een nieuwe opdrachtgever!

Garantie voor de opdrachtgever

Voor bedrijven scheelt het ook. Zinzer, een bemiddelingsbureau voor de thuiszorg, laat alle zzp’ers via hen gebruikmaken van dit keurmerk. Zij hoeven medewerkers zo niet afzonderlijk te controleren op alle vereisten. Een VOG, een diploma, bevoegd- en bekwaamheid.. Het werk dat daar in gaat zitten loopt flink op.

Door Mijn Keurmerk te gebruiken, hoeven bedrijven hier zelf ook geen extra tijd meer in te steken. Zo weten ze snel dat er zekerheid is en ze met Mijn Keurmerk-geregistreerde zzp’ers minder risico lopen.


Ook in het bezit van het Kiwa-keurmerk en op zoek naar de leukste opdrachten? Doe mee met Zinzer!

Voor zzp'ers Helpende Plus

Voor zzp'ers Verzorgende IG

Voor zzp'ers Verpleegkundige

Zinzer

Sollicitatie formulier

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: txt rtf html pdf doc docx odt.

Wil je gebruiken van deze NurseStation Deal?

Registreer je dan nu!