Mijn ervaring als verpleegkundige op de zorgambulance

Vacature Ravu verpleegkundige op de ambulance

Woutriëlle (31) vertelt over haar bijzondere ervaringen als verpleegkundige op de zorgambulance bij de RAVU. Het zelfstandig werken op het geplande vervoer is steeds uitdagend. Het geeft je de mogelijkheid met verschillende ziektebeelden te werken. Ook zijn er doorgroeimogelijkheden. Heb je naar aanleiding van het verhaal van Woutriëlle zin om meer te weten over deze functie? Hiermee de belangrijkste punten op een rij:

 

Functieomschrijving

Heb je een afgeronde MBO- V of HBO- V opleiding en een aantal jaren werkervaring in het ziekenhuis? En voel jij je aangetrokken tot de dynamische en uitdagende werkomgeving van de ambulancezorg? Dit is je kans! Wij zijn op zoek naar jonge, enthousiaste verpleegkundige voor het geplande vervoer van patiënten. Om deze functie goed uit te kunnen voeren start je met een interne opleiding bij de RAVU.

 

Verantwoordelijkheden

De zorgambulance verpleegkundige vormt een team samen met de aspirant ambulancechauffeur. Samen verlenen zij zorg aan patiënten, waarbij de zorgambulance verpleegkundige de patiënt begeleidt en de aspirant ambulancechauffeur primair verantwoordelijk is voor het vervoer. De zorgambulance verpleegkundige biedt professionele zorg tijdens het vervoer.

 

Eigenschappen

  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Enthousiast, collegiaal en flexibel
  • Resultaatgericht
  • Stressbestendig en evenwichtig
  • Wil investeren in eigen ontwikkeling en is bereid aanvullende scholing te volgen

 

Opleidingstraject

Je volgt een interne opleiding van 2 maanden. Je wordt gedurende deze periode begeleid door een praktijkbegeleider en werkt de gehele periode boventallig. Het traject omvat ook diverse scholingsdagen en wordt afgesloten met een assessment.

 

Functie eisen

  • Diploma MBO-V of HBO-V
  • Werkervaring in een ziekenhuis als verpleegkundige
  • Woonachtig in de provincie Utrecht is een pré

 

Werken bij de RAVU betekent voor jou:

Honorering conform de cao ambulancezorg. Afhankelijk van ervaring, in overleg vast te stellen: met als functionele eindrang schaal 7 (max. € 2.886,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week excl. ORT)

Werken in een dynamische en ambitieuze organisatie

Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en gezonde arbeidsomstandigheden

Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals sport- en studiefaciliteiten, collectieve pensioen- en ziektekostenregeling, eindejaarsuitkering in december van 8,33% en een Bedrijfs Cultureel Abonnement)

 

REAGEER DIRECT!

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature voor zorgambulance begeleider verpleegkundige bij de RAVU? Reageer dan nu en stuur meteen je CV en een sollicitatiebrief in PDF naar sollicitatie@ravu.nl t.a.v. Natasja Meijer, Hoofd P&O. Een psychologische test en aanstellingskeuring maken onderdeel uit van de selectieprocedure. Voor meer informatieover dit traject kun je contact opnemen met Sander Komijn of Kristel Brinkhoff, hoofd Ambulancezorg, via telefoonnummer 030-8501200.

 

Sollicitatie formulier

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: txt rtf html pdf doc docx odt.

Wil je gebruiken van deze NurseStation Deal?

Registreer je dan nu!