Maak kennis met Kelly Versloot! Redactrice bij NurseStation en ervaringsdeskundige als hbo-v studente!

Twee weken geleden zag ik de vacature staan op Nursestation. Ze zochten een hbo-v student met een passie voor sociale media en schrijven. Dit klonk voor mij als muziek in de oren. Graag wil ik me aan jullie voorstellen.

Mijn naam is Kelly Versloot en ik ben bijna 22 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend in Utrecht en studeer hbo-v op de HU. Ik hou van urenlang terrassen en het bekijken van mensen onder het genot van een lekker wijntje. Ook ben ik gek op sociale media en ben ik erg actief op mijn Instagram kanaal: kellyversloot_. Hierop plaats ik foto’s over van alles en nog wat!  Verder ben ik energiek, spontaan en af en toe een béétje chaotisch (niet bij de patiënten hoor ;)).

Hoe ben ik bij verpleegkunde gekomen?

Ik ben begonnen op de havo. Zo ijverig als ik in het eerste jaar was, sloeg in het tweede jaar gauw om toen ik bij mijn vriendinnen in de klas kwam. Ik zat toen vaker buiten de les dan in de les.. Tsja, dit kwam mijn prestaties niet ten goede.

Ik moest daardoor toen van de havo naar het vmbo. Hier heb ik weer braaf alles opgepakt en heb dit makkelijk gered. (Oké nouja, ik heb ook gewoon moeten aanpoten tijdens de toetsweken en tijdens mijn eindexamen wiskunde was ik zelfs een halfuur te laat).

Vervolgens heb ik pedagogisch medewerker gestudeerd op het ROC van Amsterdam en heb ik een jaar fulltime gewerkt in de kinderopvang.

Doorstuderen gaf mij kriebels. Het idee dat ik anders mijn hele leven in de kinderopvang zou gaan werken, gaf mij de doorslag om me in te schrijven voor de studie hbo-v. Het enige wat dit een beetje lastig maakte: ik kan totaál niet tegen naalden. Wanneer ik dit alleen zie bij anderen, moet ik heel snel gaan zitten. Ja, ik word een goede zuster..

Maar het graag zorgen voor mensen en iets voor ze kunnen betekenen, dat zou ik wel goed kunnen en dat wilde ik ook graag! “Ach, dat zien van naalden en prikken, leer je vanzelf wel op je klasgenoten” werd er gezegd.

Nu zit ik in mijn tweede jaar van de hbo-v en heb ik het prikken ‘overleefd’. 

Ik heb inmiddels ook al twee stages gelopen: één op een pg-afdeling en de tweede op een verpleegkundig kinderdagverblijf. 

“Dit is mijn droom, het worden van een kinderverpleegkundige op de intensive care”. 

Volg NurseStation om op de hoogte te blijven! Ik zal jullie regelmatig mee gaan nemen in mijn leven als hbo-v student! 

Sollicitatie formulier

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: txt rtf html pdf doc docx odt.

Wil je gebruiken van deze NurseStation Deal?

Registreer je dan nu!