Even bijkletsen met Kelly!

Hoi trouwe lezers

Ik werk nu zo’n ruim twee maanden voor NurseStation met veel plezier. Ik schrijf blogs over van alles en nog wat. Nu vind ik het leuk om eens, in de bijvoorbeeld twee maanden, wat meer interactie met jullie te hebben. Dat ik jullie een korte update geef over mijn leven als student verpleegkunde, maar ik ben ook zeker benieuwd naar jullie ervaringen omtrent werk. Heb je net een carriereswitch gemaakt, ben je heel blij met je baan of vind je er geen reet aan. Ik ben benieuwd naar jullie!

Laat ik eerst een zelf beginnen hoe het nu met mij gaat.

Ik zit momenteel in rustig vaarwater. Vorige week heb ik de uitslagen van mijn twee toetsen gehad: een 8,1 en een 9! Ik ben heel blij, want ik had erg hard en veel voor geleerd.

Wat er dit jaar nog gaat komen is een kennistoets en een performance assessment (PA). Tijdens het PA worden je communicatieve vaardigheden getoetst in combinatie met de verpleegtechnische vaardigheden. Dit doe je bij een trainingsacteur en twee assessoren. Best heel spannend dus wel.

Ik heb er wat extra druk bij omdat ik de punten moet halen wil ik stage gaan lopen in het derde en vierde jaar bij het UMCU. Ik leg het even uit.

Ik heb gesolliciteerd voor het stagetraject van het UMCU en ik ben aangenomen, YESSS, zooooo leuk! 

Maar goed, ik moet wel al mijn punten binnen hebben wil ik aan de stage kunnen beginnen. Logisch ook, maar normaal gesproken zou je tijdens je 2e jaar bij wijze van spreken elk tentamen kunnen falen zonder dat het directe gevolgen heeft. Nouja, nu dus even niet. Dit geeft dus wel wat druk om hard aan de slag te gaan, maar ik ben zo blij! 

Verder ben ik ook ingeloot voor de minor acute zorg die ik vanaf september tot februari ga volgen. Ook dit was enorm spannend omdat er maar 16 plaatsen voor zijn en er een helé hoop leerlingen zijn. Gelukje dus.

Er zijn dus een hele hoop leuke dingen omtrent mijn opleiding. Steeds een stapje dichter bij mijn ultieme droom: het worden van een kinder- ic verpleegkundige.

Hoe gaat het bij jullie? Zijn er leuke dingen op het werk geweest, of juist helemaal niet?

 

En nog één vraagje: voordat jullie begonnen met de opleiding tot verzorgende/verpleegkundige hadden jullie toen al een idee van “dit is wat ik wil gaan doen”. En zo ja, is dat zo gebleven en ben je daar uiteindelijk gekomen, of ben je geswitcht naar iets heel anders? (Beetje veel vragen in 1, oeps sorry)

 

Laat het me weten in de comments, vind ik leuk!

 

 

 

Sollicitatie formulier

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: txt rtf html pdf doc docx odt.

Wil je gebruiken van deze NurseStation Deal?

Registreer je dan nu!