Een nieuw begin in 2019?

Wondverpleegkundige voor attractieve zorgorganisatie. Zorgorganisatie in Midden-Nederland. Vaste aanstelling.

 

Wondzorg is een groot en groeiend aspect binnen de medische wereld. Complexe wondzorg vraagt om een deskundige, creatieve en multidisciplinaire aanpak. De wondverpleegkundige is een onmisbare schakel binnen dit proces. 

Als wondverpleegkundige ben je gespecialiseerd op het gebied van alle soorten huiddefecten en de daarmee samenhangende problemen. Je hebt te maken met complexe wondzorg waar vaak al veel geprobeerd is en waar men jouw expertise voor vraagt. Door het afnemen van een anamnese, lichamelijk onderzoek en het maken van een analyse van het probleem stel je een behandelplan op en/ of geef je een advies. Hierbij neem je alle facetten mee die hiervoor van belang zijn waaronder de wensen en (on)mogelijkheden van de cliënt.

Je bezoekt cliënten veelal thuis, maar ook intramuraal, meestal samen met de (wijk)verpleegkundige of huisarts. Je beheert je eigen planning en agenda binnen het team wondverpleegkundigen. Hierbij is goede communicatie tussen behandelaar, cliënt en verpleegkundige een essentieel onderdeel van je functie.

Je gaat deel uit maken van een team in het gebied binnen Midden-Nederland waar je komt te werken met andere gespecialiseerde verpleegkundigen. Jullie team levert zorg aan de cliënten in het eigen gebied en werkt hierbij samen met de wijkteams en professionals in dat gebied. Jullie zorgen er samen voor dat jullie het vakmanschap verder ontwikkelen. 

De organisatie

Je werkgever is een organisatie met uitstekende mogelijkheden voor professionele en loopbaanontwikkeling. Een zelfstandige en uitdagende functie en de mogelijkheid om deze in een klein zelfsturend team verder vorm en inhoud te geven.

Vereisten?

Je beschikt over het diploma HBO verpleegkundige, aangevuld met de WCS opleiding;
Opleidingen voor Wondverpleegkundige, Wondconsulent en opleidingen op het gebied van stoma en continentiezorg zijn een pré;
Je kunt goed samenwerken in klein team;
Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk;
Je bent in bezit van een eigen auto;

Condities?

Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband , 24+ uur;
Salaris FWG 50, opleidingen, ruime extra’s.  

Reageren?

Herken jij jezelf in dit profiel?

Bel dan Linda Soekhoe 06-43548493 of

mail linda.soekhoe@nursestationtalent.nl.

Vertrouwelijke behandeling reacties gegarandeerd.

 

Sollicitatie formulier

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: txt rtf html pdf doc docx odt.

Wil je gebruiken van deze NurseStation Deal?

Registreer je dan nu!