Een dag uit het leven van .....

Informatieavond RAVU 3 december in Bilthoven

Aangenaam kennis te maken 

Jaarlijks komen onze ambulanceprofessionals ruim 59.000 keer in actie om acute zorg te verlenen en vervoeren we ongeveer 25.000 patiënten met de zorgambulance. Ambulancewerk is mensenwerk en onze mensen zijn dan ook onze grootste kracht. Ben jij benieuwd of werken bij de RAVU ook iets voor jou is? Laten we kennis maken met elkaar! Op 3 december organiseren wij een informatieavond en jij bent van harte uitgenodigd. 

Geen dag is hetzelfde 

Werken bij de RAVU betekent dat geen dag hetzelfde is. Tóch gaan we op deze informatieavond proberen om over een dag uit het leven van te vertellen. Zo kom jij alles te weten over wat de functie die jou leuk lijkt inhoudt en hoe het opleidingstraject eruit ziet. Afhankelijk van jouw interesse en opleiding kies je er een functie uit. 

Als je geïnteresseerd bent in zowel de functie van ambulanceverpleegkundige en verpleegkundig meldkamercentralist dan kun je dit bij jouw aanmelding aan ons doorgeven. Wij zorgen er dan voor dat je bij beiden aanwezig kunt zijn.

Voor wie is de informatieavond?

De informatieavond is voor zorgprofessionals en toekomstige zorgprofessionals. Om er zeker van te zijn dat de informatieavond interessant voor je is, vragen wij of je bij je aanmelding je cv meestuurt. Wij kunnen dan direct kijken of de functie die jou leuk lijkt bij jouw opleiding en ervaring past. Je kunt de verschillende functies op onze vacaturepagina bekijken.

Hoe ziet de avond eruit? 

Op de informatieavond maken we kennis met elkaar en krijg je alles te weten over de functie die jou leuk lijkt. Zo kan jij geïnformeerd besluiten of werken bij de RAVU bij jou past. De inloop is vanaf 18.00 uur wij zorgen ervoor dat er lekkere broodjes en wat te drinken klaarstaat. De informatieavond begint om 18.30 en duurt tot ongeveer 20.30.  

Waar is de informatieavond?

De informatieavond is in Bilthoven. Je kunt op het terrein parkeren. Kom je met de trein? Het NS station is op loopafstand. Na aanmelding ontvang je in de bevestiging meer informatie.  

Hier wil ik bij zijn! Hoe geef ik me op?

Stuur een mail met je cv (in pdf) en de functie waar jij geïnteresseerd in bent naar personeelszaken@ravu.nl. Als je geïnteresseerd bent in de functie van zowel verpleegkundig meldkamer centralist als ambulanceverpleegkundige geef je dit aan in jouw mail. Heb jij nog wat vragen over de informatieavond of de functies? Neem dan contact op met onze afdeling P&O op het telefoonnummer: 030 850 1263.

Wij hebben er zin in. Tot 3 december!

Sollicitatie formulier

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: txt rtf html pdf doc docx odt.

Wil je gebruiken van deze NurseStation Deal?

Registreer je dan nu!