20.000 paar handen

Many people

Gepensioneerden, studenten en oud-professionals melden zich massaal om zich in te zetten in de Coronacrisis. De 'Nationale Zorgreserve' wordt gemobiliseerd! Indrukwekkend hoeveel zorgverleners aan deze oproep gehoor geven. Ook ZZP’ers in de zorg worden meer gevraagd om in deze moeilijke tijden bij te staan.

In deze tijden moeten ZZP’ers vragen beantwoorden die niet eerder aan hen gesteld zijn. Zoals 'Welke persoonlijke beschermingsmiddelen heb ik nodig in welke situatie?', 'Waar koop ik deze PBM in?', 'Kan ik deze via mijn opdrachtgever verkrijgen?'. De werkzaamheden veranderen soms en er is veel onzekerheid bij cliënten waar mee om moet worden gegaan. 'Hoe ziet het er met mijn bedrijfsvoering uit?', 'Hoe krijg ik mijn inkomen als ik ziek wordt of in quarantaine moet gaan?' Het kan in deze situatie handig zijn om je te laten bemiddelen door een grotere stabiele bemiddelaar met expertise.

Zinzer

Zinzer bemiddelt ZZP’ers verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden snel en zonder gedoe naar opdrachtgevers in de VVT-sector. Schrijf je juist nu online in om de zorg bij te staan. Je hebt niet meer nodig dan een Kiwa keurmerk en je start direct met een leuke opdracht met een goed tarief, zonder kosten. Heb je geen Kiwa keurmerk? Start de aanmeldingsprocedure voor Kiwa nu en schrijf je tegelijkertijd in bij Zinzer.

Zie zinzerzorg.nl voor meer informatie en schrijf je direct vrijblijvend in - Doe mee met Zinzer!

Voor zzp'ers Helpende Plus

Voor zzp'ers Verzorgende IG

Voor zzp'ers Verpleegkundige

Zinzer

Sollicitatie formulier

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: txt rtf html pdf doc docx odt.

Wil je gebruiken van deze NurseStation Deal?

Registreer je dan nu!