Samenwerken bij crisissituaties in de ggz doe je zo!
In de ggz kunnen er weleens crisissituaties ontstaan. Het is dan extra belangrijk dat je goed kan samenwerken met je collega’s.
Jouw merk onder de aandacht brengen bij tienduizenden zorgverleners?
Dat kan! Nursestation biedt diverse mogelijkheden, van een banner tot branded content.
Adverteren
Dé kans om jouw vacature of dienstverlening onder de aandacht te brengen bij verpleegkundigen, verzorgenden, zzp’ers en/of studenten. We werken graag samen met relevante partners. Adverteren kan bij ons op veel verschillende manieren. In onderstaand overzicht vind je onze meest gebruikte pakketten.
Interesse of een vraag?
We denken ook graag met je mee voor een afspraak op maat. Neem contact op via samenwerken@nursestation.nl of bel vrijblijvend met Simone Herresma 06-21 37 29 10.
Benieuwd naar praktijkvoorbeelden uit het verleden? Bekijk hieronder verschillende vormen van branded content die we eerder geproduceerd hebben.
In de ggz kunnen er weleens crisissituaties ontstaan. Het is dan extra belangrijk dat je goed kan samenwerken met je collega’s.
Werken in de thuiszorg is prachtig, maar soms ook lastig om los te laten. VIG’er Lidie vertelt alles over haar vak.
Verpleegkundige Nicole werkt in de verslavingszorg: een werkplek waar veel vooroordelen over zijn. Ze vertelt erover.
Op de afdeling oncologie ben je nauw betrokken bij je patiënt en de naasten. Verpleegkundige Noah deelt een ontroerende ervaring.
Atie van Lieshoud verloor haar partner aan dementie. Ze deelt haar ervaring en vertelt hoe zij hiermee om heeft leren gaan.
Je werk combineren met een gezin is hectisch, aan alle kanten ben je aan het zorgen. Vergeet niet om ook aan jezelf te denken.
Bij stages in de verslavingszorg is het heel belangrijk dat studenten goed begeleid worden. De manier van werken is heel anders en hun grenzen worden op de proef gesteld. Een uitdagende plek waar ze ook veel over zichzelf leren.
Ik heb heel erg geworsteld met open zijn over mijn depressie en de behandeling die ik daarbij heb gehad. In mijn werk binnen de GGZ heb ik het toch verteld. Zo probeer ik bij cliënten een taboe te doorbreken.
Andere zorgverleners hoor je weleens over de stap om zelfstandig aan de slag te gaan. Je eigen baas zijn, dat lijkt je wel wat. Zzp-verpleegkundige Nikita vertelt hoe je uitvogelt of dit ook echt bij je past.
Personen met een eetstoornis, depressies, PTSS, autisme.. Ze kunnen allemaal heel erg baat hebben bij een hulpdier. We zetten een aantal positieve effecten op een rijtje.