Zin in Zorg

Dagelijks maken wij gebruik van de platforms die ons leven zoveel gemakkelijker maken: we bestellen een verjaardagscadeau, we boeken een weekendtrip naar Berlijn of we bestellen een overheerlijke pizza die dampend warm bij ons wordt thuisbezorgd. Overbodige goodies worden snel op Marktplaats gezet. Het is allemaal zo gewoon geworden dat het bijna moeite kost je nog te herinneren hoe het zonder de Bol.coms, Amazons, Ubers, Takeaways en Marktplaatsen ooit was.

Als zzp'er maak je ook steeds meer gebruik van zakelijke platforms, bijvoorbeeld op het gebied van financiering, vervoer, telecommunicatie en energie. De social media jagen het gebruik van deze diensten verder aan: snel, gemakkelijk en vaak tegen lage kosten. Tenminste, zo lijkt het.. Maar is het ook echt zo?

Wie betaalt de rekening?

De prijs is vaak hoger dan op het eerste gezicht lijkt. Gemiddeld wordt 25 tot 30% van de omzet wordt als fee betaald, los van de waarde van je eigen persoonlijke data: de 'privégegevens' die ondanks de verbeterde privacybescherming worden doorverkocht. 

Hoe zit het eigenlijk in de zorgbemiddeling?

In de afgelopen periode zijn ook hier verschillende platforms met meer of minder succes ontstaan. Het aandeel bemiddelaars neemt snel toe omdat het veel tijd van je overneemt, vooral op het gebied van de administratie en het vinden en binden van nieuwe cliënten of zorginstellingen. Op deze manier maak je minder fouten, heb je meer werkplezier en kan je je vooral beter concentreren op waar je goed in bent: het verlenen van goede zorg aan cliënt.

Behoefte aan duidelijkheid

Iedere bemiddelaar heeft zijn eigen manier om de kosten aan jou als zzp'er in de zorg of aan je cliënt door te berekenen. Het is niet altijd duidelijk wie wat betaalt en wie uiteindelijk voor wat verantwoordelijk is. Zeker niet op het eerste gezicht, gezien de contracten die 'doorgeworsteld' moeten worden. Soms is er sprake van verrassingen en facturen achteraf. Zzp'ers in de zorg kiezen in 2020 bewust voor het ondernemerschap en nemen de eigen regie in handen.

Zinzer pakt het anders aan

Zinzer biedt de zzp'er een helder alternatief. Het gebruik van het platform, de inschrijving en de bemiddeling zijn gewoon gratis voor de zzp'er. Alle kosten worden door de inlenende zorginstelling overgenomen. De tarieven zijn duidelijk vastgelegd in een tabel en op een goed niveau. Je facturatie wordt volledig voor je geregeld. Je schrijft je makkelijk in en je ontvangt direct de nieuwste leuke opdrachten in je regio. Zinzer werkt al in Limburg, Brabant en Zeeland en gaat uiteindelijk landelijk.

Zinzer richt zich alleen op de ouderenzorg, inclusief de thuiszorg: daar heeft Zinzer verstand van. Het is een betrouwbare partner met een jarenlange ervaring in het matchen van leuke opdrachten met zorgverleners. Overigens: je gegevens blijven vertrouwelijk tussen jou en Zinzer en worden met je toestemming alleen met de inlener gedeeld.

Hoe kan het?

Zinzer werkt uitsluitend voor zzp'ers met een KIWA-keurmerk. Voor het geval je nog geen KIWA keurmerk hebt: het is sowieso goed dit te regelen, ook om je aansprakelijkheid als zorgverlener te beperken. KIWA is een keurmerk voor zzp'ers in de zorg. Een aantal partijen zoals de zorgverzekeraars stellen deelname aan het keurmerk verplicht. Voor cliënten is het een belangrijk hulpmiddel om een goede en veilige keuze te maken uit het aanbod van zzp'ers. Lees hier voor meer informatie.  

Zie zinzerzorg.nl voor meer informatie en schrijf je direct vrijblijvend in. Krijg weer Zin in Zorg met Zinzer!

Zinzerzorg 

Het nieuwe zzp-platform Zinzerzorg.nl richt zich op zorgverleners in de VVT. Het platform is gratis en gericht op alle KIWA gecertificeerde zzp'ers van niveau 2+/3/4/5. Je wordt automatisch op de hoogte gesteld van de nieuwste opdrachten via een app. De bemiddeling en de facturatie zijn gratis voor de zzp'er. De dienstverlening van Zinzerzorg breidt zich snel uit maar is voorlopig beperkt tot opdrachten in Limburg, Brabant en Zeeland. 

Schrijf je HIER in op zinzerzorg.nl en ervaar de leuke passende opdrachten met goede tarieven.

Voor zzp'ers Helpende Plus

Voor zzp'ers Verzorgende IG

Voor zzp'ers Verpleegkundige

Zinzer

Sollicitatie formulier

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: txt rtf html pdf doc docx odt.

Wil je gebruiken van deze NurseStation Deal?

Registreer je dan nu!