Verzorgende IG (ZZP ook mogelijk)

Heb jij ideeën om de zorg aan kwetsbare ouderen nog persoonlijker te maken? Past warme en kleurrijke zorg bij jou? Wij zoeken meerdere verzorgenden!

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een zorgaanbieder die zich richt op kwetsbare ouderen met dementie en/of complexe lichamelijke zorgvragen. Zij geloven in de eigenheid van mensen, los van de zorg. Eigen gewoontes. Eigen bijzonderheden. Eigen dromen. Dat is wat het leven kleur geeft. Er vindt op meerdere locaties nieuwbouw- of verbouw plaats om kleinschalig wonen mogelijk te maken Er werken 900 medewerkers en 500 vrijwilligers op vier locaties in de Gelderse regio’s Veluwezoom, De Vallei en Overbetuwe.

Wat ga je doen?

Als verzorgende IG versta jij je vak. Elke dag opnieuw bekijk je wat er nodig is om een bewoner een fijne dag te bezorgen. Familie, mantelzorgers en collega’s spelen hierbij natuurlijk een belangrijke rol. Loopt de dag anders dan de planning? Niet altijd leuk, maar dát is wat werken in de zorg nu zo gevarieerd maakt. Zie jij mogelijkheden om bij stralend weer met een bewoner op de duo-fiets te stappen? Heel goed want dat kan voor iemand net het verschil zijn tussen een doorsnee dag en een geweldige beleving. En daarom heb je voor dit vak gekozen toch?

Wat mag je van ons verwachten?

  • Allereerst een warm welkom!
  • Interessant tarief (wanneer je ZZP'er bent)
  • Salaris conform CAO VVT (indien je op uitzendbasis wilt werken)
  • Mogelijkheden om parttime te werken (16-32 uur in de week, oproepdienstverband);
  • Een goed inwerktraject.

Wat neem jij mee?

Is zorg voor jou meer dan het goed verzorgen van een cliënt? Dan horen we graag jouw ideeën. Uiteraard heb je een diploma verzorgende IG (niveau 3) of een vergelijkbare opleiding (MMZ 3). Verder:

  • Ben je bereid om onregelmatige diensten te draaien en om in het weekeinde te werken;
  • Ben je in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag.

Voor meer informatie nodigen wij je graag uit om contact op te nemen met ons. Dit kun je doen via 088-0237080 of werving@highcare.nu. Wij kijken er naar uit om kennis met je te maken!

 

Link

Regio

Gelderland

Sollicitatie formulier

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: txt rtf html pdf doc docx odt.

Wil je gebruiken van deze NurseStation Deal?

Registreer je dan nu!