Hoe word ik zorgondernemer bij HappyNurse? - de opleiding

HappyNurse is een kwaliteitsmerk in de zorg. De kern van de samenwerking die zij aangaan met zorgondernemers bestaat uit het benutten van ieders kracht. Jij zorgt als (thuis)zorgondernemer voor uitstekende dienstverlening aan cliënten thuis (wijkteam) of zorginstellingen (uitzendbureau). De HappyNurse serviceorganisatie ondersteunt je en neemt alle rompslomp uit handen, zodat jij je op de zorg kunt focussen.

HappyNurse biedt daarom ook een opleiding aan om je tot een goede zorgondernemer te kunnen ontwikkelen. In een aantel weken tijd word je met dit programma ingewerkt tot nieuwe zorgondernemer.

Wat doe je?

In de eerste week begin je met een E-learning introductie over Franchising. 

In de tweede week richt je je op de kennismaken, de bedrijfsstructuur, de E-learning module Jouw Wijkteam, vervolgens een nabespreking van deze E-learning. Je staat stil bij jouw missie, visie en cultuur, het zorgproces, financieringsstromen en tot slot de E-learning module Marketing.

In de daaropvolgende derde week begin je met Marketing, gevolgd door HappyShop, Nedap: introductie ONS, Nedap: introductie Hasmoves, E-learining OMAHA.

In de vierde week ben je bezig met kwaliteitsmanagement, nabespreking E-learning OMAHA, het kwaliteitshandboek, audits, Nedap: controleren, corrigeren fiatteren, E-learning Jaarplan, kennismaking Zorg Support & Finance, managementinformatie, debiteurenbeheer, nabespreking E-learning Jaarplan, en de presentatie van de jaarplannen.

In de vijfde week sluit je de opleiding af met de laatste info over HRM, AFAS, cao VVT, verzuim, HappyCampus, klachtenmanagement, MIC, MIM, clienttevredenheid en clientenraad.

Tot slot is er een werkbezoek op locatie en een afsluiting en evaluatie.

Interesse? – neemt contact op met HappyNurse en wordt zorgondernemer!

 

Foto: Clay Banks

Sollicitatie formulier

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: txt rtf html pdf doc docx odt.

Wil je gebruiken van deze NurseStation Deal?

Registreer je dan nu!