Duurzaam door de bocht op de Happyscooter

Op een scooter rijden, kan nadelen met zich meebrengen. Tanken, keuringen, parkeren, kosten enz. En vergeet natuurlijk niet de milieuvervuiling. Dit is echter op de Happyscooter niet het geval. De geruisloze en duurzame e-scooter die uitzend- en thuiszorgorganisatie HappyNurse aanbiedt.

De Happyscooter kent veel voordelen. Neem bijvoorbeeld het parkeren. In een drukke stad moet je overal betaald parkeren. Vaak zijn dit ook nog eens enorm hoge bedragen en is er weinig parkeerplek. Met een scooter loop je nooit tegen dit probleem aan. 

Aangezien het een elektrische scooter is, is de Happyscooter beter voor het milieu en stiller dan een wagen. Bovendien hoef je geen kilometerstanden bij te houden of brandstofkosten: 1 oplaadbeurt kost 30 cent en daarmee kan je 130 km rijden.

De scooter is daarnaast gekoppeld aan een handige app waarmee je je route en verbruik overzichtelijk kunt bekijken. Je kan hem ook, net zoals bij een auto, vergrendelen. Gesjouw met kettingsloten is daarmee verleden tijd.

Wat ook mooi meegenomen is, is dat je de scooter kan laten bedrukken. Hiermee kan je bijvoorbeeld reclame maken voor je onderneming terwijl je door de stad scheurt. Op deze manier kan je je personeel iets extra's aanbieden, wat niet onbelangrijk is aangezien er een groot personeelstekort is in de zorg.

 

 

Foto: Fatih Ozturk

Sollicitatie formulier

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: txt rtf html pdf doc docx odt.

Wil je gebruiken van deze NurseStation Deal?

Registreer je dan nu!